Online users

Follower

Monday, May 9, 2011

Beli lagi

Actually, dah berjanji dengan diri sendiri tak nak beli baju baru tahun ni sebab baju yang ada pun tak terpakai. Tapi mata memang pantang nampak sale.Nak ja serbu. Serbu saja tak pa.Ni sempat lagi grab dan swipe.Pergh.Macam orang kaya der. Main swipe swipe sambil kunyah chewing gum.Sekarang ni suka beli dress.Duk tengok orang lain pakai macam cantik.Try la beli sepasang dua.End up duk dalam locker lagi.Tak tahu bila nak pakai nya.Tak berani nak pakai pergi kelas.Rasa macam over sangat nyah.

Sekarang ni banyak shopping online jual skirt macam payung tu.Kasi nampak macam tinggi.Fesyen dah macam macam.Kalau nak ikut fesyen dan peredaran masa, memang tak terkejar semuanya. Poket mau cekang.Kalau tak, jangan harap la nak bergaya sakan.Setiap hari tukar jeans, handbang,.Ponat eh.

8 comments:

eDdY said...

beli2 juagk...jgn sampai x pakai..tu dah jadi membazir beb...

[z@ck] said...

eDdy..
hehehe.akan pakai cuma tunggu masa yang sesuai ja =)

.:hana hazel:. said...

bestnye dia boleh shopping mopping...huhu

Aimi dan Pakcik Hashim said...

dah namanya perempuan

Judiene said...

Aku suka kalo tengok girls pakai skirt labuh yang kembang tuh.
Sexy!
Hahahaha

[z@ck] said...

hana hazel..
tak best laa..duit asyik habis.huhuhu

kapten..
ehem..thanks memahamiku..

Judiene..
wow..bahaya ni kalau pakai skirt labuh depan hang

sizuka[Izzati] said...

haruslah gila kot dgn sale skang zack.aku pun duk ligan shopping smlm.hahaha.tp xmampu la nak ngikut fesyen2 zmn skang nih.

[z@ck] said...

sizuka[izzati]..
hahahaha..auckland lagi la byk sale..dressmart lagi.mujuq welly dressmart tak best dan jauh =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger