Online users

Follower

Monday, May 9, 2011

Drop your link

Nice. Dah berubah wajah dah pun blog saya! Hahaha. Credits to Ilham Liyana sebab bertungkus lumus buat template ni untuk saya. Terima kasih banyak banyak naa Ilham. Jasamu dikenang! Untuk siapa siapa yang nak khidmat tukar template, bolehlah berhubung dengan Ilham direct through blog dia.


Haa.Lagi satu, kindly drop your comment and link here so that aku boleh letak dalam blog aku naa.Terima kasih banyak banyak!


33 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

makin lawa ler plak

ana ayesha said...

putih bersih sejuk mata memandang

Wellington Malaysian Students Organisation (New Zealand) said...
This comment has been removed by the author.
z@ck said...

kapten luffy..
sapa makin lawa? aku ka? hahaha.biasa brooo..

ana ayesha..
=)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wiwittt! segak aih umah baru dia..hehe =)

Peri PiA said...

comei yewwww
;D

http://pia-pinkylita.blogspot.com/

HeLena said...

wah2...chomel2...

http://arizaimza.blogspot.com/

AcanCapik said...

ni kena tekan follow balik ka? ngeh3x...

Puteri Iqa Izyan said...

nice.

pink_white ^_^

Judiene said...

Ermm.
Actually aku pon da lama sangat plan nak tukar template and header bagai tapi tak tertunai lagi hasrat aku tu.
Maybe la kawan hang ni boleh tlg kan.
Aku ada mintak member aku design kan, tapi da dekat setahun, batang hidung dia pon aku jarang nampak sekarang ni.
Isk isk.

Rina said...

Woah, I'm liking this new design.. Santekk!! =))

my link : http://missirina.blogspot.com

~eZmALiZa~ said...

tukar link la tu..mesti ramai yg tanye kan? including me before this..hahaha... :D anyway, nice template...ringan jeee... :)


http://ezmaliza.blogspot.com

KILA said...

Cute dan sedap mata memandang.. Nih yang Makcik suka nih..

Mau kalau lapang, maila rumah..
http://hitamputih78.blogspot.com/

sizuka[Izzati] said...

whoahhh keperempuanannyaaaaa blog ko zack.best best.

http://worldofsizuka.blogspot.com

♥FaTinFazLan♥ said...

he he he..nice!

http://fatinfazlan51.blogspot.com/

Sweetie said...

As'kum z@ck, terus terang cheq suka rumah yang lama, bersemarak lagi!

Kap said...

diri ini melapor diri.

http://al-kaput.blogspot.com/

~capRIAnne~ said...

huhuhu...singgah2...


http://caprienna.blogspot.com/

Just.wanie said...

teringin jugak ehehehhehe

http://spect-acular.blogspot.com/

Just.wanie said...

teringin jugak ehehehhehe

http://spect-acular.blogspot.com/

Just.wanie said...

teringin jugak ehehehhehe

http://spect-acular.blogspot.com/

Just.wanie said...

teringin jugak ehehehhehe

http://spect-acular.blogspot.com/

♥miSSLoLa♥ said...

penyibok kat sini :)


http://syulola.blogspot.com

eDdY said...

z@ck..tolong jgn lupa aq..hehe(^^)

http://eddydabest.blogspot.com

crisda79 said...

wah sudah tukar! cantek2 :)

afifaa. said...

sist, yg ni pn okeyy jugak ;) dulu merah, ni pink ala-ala merah sikit. heee.

a's said...

nice new blog and yang penting no more "zacksygfaiz.blogspot.com' kan..hihihi


http://violetredbubbles.blogspot.com

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

jangan lupe aku ok...

.:hana hazel:. said...

kenapa pindah?huhu...

http://mtlurvehanna.blogspot.com/

CHEAP BOUTIQUE said...

hey....cool...

cheapbutik.blogspot.com

EviL WiTcH said...

hye..nice blog ....


alliengurlz.blogspot.com

[missYAYANG] said...

pink kalerrr! Tapi sweet sangat :D

adila rozali said...

http://adilarozali.blogspot.com/

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger