Online users

Follower

Monday, May 9, 2011

New 'home'

Am currently moving to my new house. My new name.No more insan tinggi. No more using that soooo lame url. Everything is going to be changed. Dah tiba masanya untuk sesuatu yang baru. Tapi kalau orang nak ingat aku dengan nama Insan Tinggi, dipersilakan.Tak menjadi masalah pun. Tukar url ke, tukar nama ke, I'm still the old Zack. Tak ada yang akan berubah. Cara penulisan pun still akan sama. Cuma dah rasa bosan dengan template lama dan mahukan pembaharuan. Sempat lagi kan tengah tengah busy dengan study ni nak tukar blog bagai.

Plan nya dah lama.Since tahun lepas lagi. Tapi asyik duk tangguh tangguh sampai sekarang baru nak tukar. Hohohoho.

6 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

rajin2 tukarkan template aku sekali
haha. tanak ah

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. selamat ber-url baru. maksudnya kena follow lagi sekali ke cmna ea?

deAnza-wAnda said...

yeaaa.... dh pindah dah...

.alie. said...

macam mana zack tukar url tpi boleh direct ke blog ni lagi ae?

biasanya alie buat terus dc dengan semua follower tau


T_T

Fyzal said...

new home huh? been a while since last time I came here. tgh final exam ke? Good luck blogger.

eDdY said...

sempoi la z@ck...
cantik template ni(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger