Online users

Follower

Monday, May 16, 2011

Done.

Oyeh! Berjaya juga siapkan essay ASIA. Entah apa la yang dicarutkan dalam essay tu sampai 2000 words. Actually aku tak confident boleh dapat A sebab subjek ni susah. Nama subjek memang la familiar dengan aku tapi bukannya belajar pasal Malaysia. It's more to India and China. Dua kuasa besar dunia ni.Ada juga la dia sebut Malaysia dalam coursebook cuma tak detail dan sekadar cukupkan muka surat ja.Hmph. Nak kata menyesal, nak habis sem dah pun.Hahaha.Tinggal satu ja lagi benda nak harung untuk ASIA ni.Exam. Huh. Exam ni pun boleh tahan penting juga sebab carry mark 40%. Tobat la aku nak ambil lagi subjek macam ni. Cukuplah sekali merasa.

Tengah fikir untuk tukar elektif for next sem.Aku enroll music tapi risau pula tak boleh nak bawa macam Asia ni. Hurm. Senior cakap best belajar music tapi aku risau in terms of assignment dan test.Takut tak boleh nak bawa.Macam subjek Ling la juga.Belajar memang seronok tapi mai assignment, hancuq weh hancuq.

Cepatlah habih belajaq! Letih dah aii duk mengadap assignment, journal semua ni.

7 comments:

CutieIntan said...

aduii rindunya student life...dah kerjanya otak selalu mereng!!

munira said...

"Macam subjek Ling la juga.Belajar memang seronok tapi mai assignment, hancuq weh hancuq"

adei laa kak zack,ni,blajaq pon xsronok cmna exam nanti.huahhh T_T

[z@ck] said...

CutieIntan..
hahahaha.ye ke rindu student life?

munira..
hahaha.susah eh?

eDdY said...

sikit lagi z@ck..sabar2..hehe

Judiene said...

Sabaq la hang pon.
Jap-jap, adakah aku nampak cup coffee McD kat atas meja hang tu??

[z@ck] said...

eDdy..
sabaq sabaq..

Judiene..
No No..bukan mcD tapi mocha dari cafe kat uni

Hafiz-u-ddin said...

amboi habaq bantai ling nampak... sedih cheq (memang sengsara)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger