Online users

Follower

Tuesday, May 31, 2011

Facebook dan Friendster

Oh my. Sejak FB dah famous, FS ditinggalkan.Tadi tergerak hati nak buka balik since aku tak deactivate lagi akaun FS.Rasa epik gila FS ni suatu masa dahulu. Sekarang FB la juara.Hehehe.Last update 2009. Dekat dua tahun dah tak berusik FS tu. Gelak tengok profile sendiri sebab gambar memang tak boleh blah. Gambar syok sendiri. Tang info tu tulis KeJaP HuRuF BeSaR,KeJaP HuRuF KeCiK. Hahahahaha. Tak cukup dengan tu, ada satu album muka syok sendiri saja. Siap edit lagi. Oh my.....................Kenangan berharga tu.Memang tak boleh nak salahkan budak budak zaman sekarang suka taip besar kecik, tak boleh nak salahkan depa suka tangkap gambar syok sendiri sebab aku pernah lalui zaman tu. Ya. Zaman masih belum matang gitu. Orang cakap tengah dalam proses nak membesar.Memang cenggitu la rupanya. Once bila kita dah matang, slow slow kita berubah. Kalau nak dibanding dulu dengan sekarang, memang nampak besar sangat perbezaan dari segi cara menulis. Sekarang semakin behave.

Jangan nak tipulah gegirl semua. Mesti korang pernah kan tangkap gambar sorang sorang lepas tu upload kat FS? Hehehe.FS menjadi saksi.Kalau bukan FS pun, Myspace. Kan kan? Hahahaha.

3 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

hahahaa.. betui sgt! siap satu folder pice muka sndri ja.. cam dari posisi atas la.. bawah la.. lawak!

rafiqa said...

haha, lama gila kot x jenguk fs!

eDdY said...

fs ni mmg dah lamer sgt tinggal..haha
segan nak bukak balik..pastu tgk gambar2 sendiri zaman muda2 dulu..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger