Online users

Follower

Tuesday, May 31, 2011

Cepatlah habis

Sekarang tengah menghitung hari untuk cuti. Gila tak sabaq rasanya. Dalam nak cuti tu la ada dua benda nak kena harung. Test dan assignment. Tipu la kalau kata tak beban kan. Rasa macam nk habiskan cepat cepat.I deserve some rest. Bosan dah mengadap lecture,buku, nota semua ni.Bakal bercuti ke North Island selama 9 hari bermula 4 Jun hingga 13 Jun. Maka, blog ini mungkin akan dibiarkan bersawang seketika. Kumpul cerita untuk blog weh.Tengok la kalau rajin, aku minta co-editor aku untuk update.Hahahaha.Lepas balik tu, konfirm tiap tiap hari aku update bagi kat ampa naa. Ada cerita sky dive, water rafting, main pasir...dan sekian sekian.

Ok. Nak pi mandi. Satgi ada kelas pula.Buh-bye!


5 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

amboi , ade co-editor plak ~ haha

eDdY said...

terbaek weyh...
biler cuti???

shark said...

ohoi...
sabar...
blog x pnting
yg pnting kamu berjaya:)

sizuka[Izzati] said...

pergh korang takde exam ke?syok gila.

SyahmiFikri said...

eh2.. org dah start.. hehehe.. 3 bulan koetttt

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger