Online users

Follower

Saturday, May 14, 2011

Lebam

Meroyan tak boleh buka blog. Memang sengaja buat aku tacing dengan blogger.com. Ni dah kembali normal dah. Syukur alhamdulillah. =) Baru lepas balik dari training handball. Training kali ni best sebab ada geng lelaki. Hey, bukan sebab nak menggatal ok tapi bila ada lelaki ni, pace kita pun akan automatik jadi laju sama macam lelaki. Bagus untuk training.So that bila time tournament betul, kita kurang semput. Dapat lebam setompok.Hahaha. Mana taknya, orang lompat, hang pun nak lompat. Main lebih daripada jantan.Hahahaha.

4 comments:

miszkeyna said...

woah. handball cm best je. kalau nk join maen2 je bole?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahaha... aku selalu dapat lebam. tapi port paling selalu ade lebam kat lutut. tak payah nak handball segala. kena letak mata kat lutut ah camni.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ko semangat sebab ada lelaki kacak. kan? kan?

eDdY said...

maen2 gak...jgn sampai cedera da la..huuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger