Online users

Follower

Saturday, May 14, 2011

North trip: coming soon

.
Duduk sini, semuanya kena buat sendiri.Nak travel, kena buka peta.Kena buat plan sendiri.Ini tengah discuss pasal trip ke North Island this June.Antara benda yang kena setel is accomodation since kitorang travel almost 8 days. Stop banyak tempat, tidur pun merata tempat.Tengah mencari accom yang paling murah. Kalau dapat below 20 dollar per night tu pun dah besar nikmat.Dah cukup murah.

Menggunakan segala teknologi dan kemudahan yang ada dengan sebaik-baiknya.

Tak sabarnya nak cuti! =P

6 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

syoknya ko kat sana

sizuka[Izzati] said...

whoahhh plan winter ke nih?best best.

Softtouch [Hanim] said...

bestnya nk travel lgi...skrg untung teknologi memudahkan semua

Peri PiA said...

bestnya :)

eDdY said...

best weyh..(^^)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

syioknya weh nak p cuti..jeles!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger