Online users

Follower

Wednesday, May 11, 2011

Moody tiba tiba.

Emosi manusia boleh berubah sekelip mata. Kadang kadang waktu pagi mood hang elok, mai petang tiba tiba rasa macam nak menangis, nak maki orang.Tak boleh kena jentik sikit, konfirm melenting.Itu la yang aku rasa sekarang.Moody.Sindrom nak datang period tu antara faktor jugak tapi ada side factor lain. Aku nak cerita pun tak reti. Tak tahu sebab apa aku rasa macam ni. Rasa macam stress lain macam. Rasa macam..macam...ish..tak tahu la.Perut pula kuat minta diisi sekarang ni.Padahal baru je makan petang tadi. Ini dah lapar balik.Rasa macam nak kena second round.Huh.Perasaan bercampur baur sekarang ni. Dengan assignment lagi, rasa serabut.Walaupun due next week, dah terasa bahangnya. Bila stress, aku akan makan.So, sekarang ni aku nak pi buat maggi. Mungkin boleh buat aku rasa lebih ok after this.Huhuhu.

5 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

rasa macam dilamun cinta

CutieIntan said...

u are same with me..stress jer nak makan..stress jer nak makan..huhhuhu

eDdY said...

aq rase sbb lapar la ko jadi x keruan tu...hehe

Heidi Shafiq said...

rilex.. :)

Judiene said...

Mood tak menentu?
Apa kata hang try buat cara aku.
Kalo aku moody dan tak taw sebab apa aku moody, aku pi amek bantal, tido!
Bila bangun nanti, mood da okay da sikit.
Selalunya mood aku akan okay bila bangun tido coz maybe badan letih, otak letih so tu yang moody tak menentu tu.
Instead of makan makan and makan, try la tido pulak naa.

:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger