Online users

Follower

Thursday, May 12, 2011

Macam macam

Balik kerja, masak, makan, baca buku sikit lepas tu tidur. Memang terbaik. Tengah sedap tidur dapat satu call dari sorang makhluk Allah ni. Dia offer peluang baik punya.Nervous betul bila dia macam letak high expectation. Tapi tak apa. We know we can do it. Hope semuanya berjalan lancar lah. Ok. Masuk cerita lain pulak. Takut nak apply cuti dari bos. Huhuhu.Bulan 6 nanti boleh dikatakan setiap minggu ada plan.Nak pusing North, dengan Teaching Experience lagi. Memang kena minta cuti. Tak pun tukar hari kerja on weekend which is not my desired option. Tak mau kacau weekend! Takut nak minta cuti, end up fikir next week la try minta.Bukan apa, better bagitau awal awal so that dia tak terkejut sangat.

Assignment ASIA kali ni cukup menyeksa sanubariku. Nah. Sikit sikit assignment, sikit sikit assignment. Cemuih kan? Nak buat lagu mana.Dah nama pun student.Selagi tak habis sem, selagi tu la ada je benda nak kena buat. Semalam yang duk menyebai sangat tu sebab assignment ni la.

7 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kang bos terkujat tros pengsan, sape nak bayar gaji?

PinQib said...

wahh.. belog ni makennn comel. lamo x maiii terus rasopelik

[z@ck] said...

Oshinz d' senorita..
hahaha..ampunnn

PinQib..
hehehe..tuan dia pun makin comel kan?haahaha

eDdY said...

ko kejer per z@ck???

NUR SU'AIDAH said...

comel hokeh header!! lama betul ni tak datang blog ni ;DD

eDdY said...

ko tgh kejer per skank ni z@ck??

[z@ck] said...

eDdy..
aku keja cleaner rumah ja la oiii

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger