Online users

Follower

Thursday, May 12, 2011

Ngeeee

Banyak kali juga aku tersalah send message kepada orang yang tak berkenaan.Sebagai contoh, message ni meant for buah hati tetapi tersalah send kat orang kedutaan.

Susah b...tak tahu la macam mana tadi.Pakai men jawab je. By the way, saya dapat result elok untuk EPSY.Ngeeee...

Noooh.Ngeee belakang tu paling tak boleh blah. Bermanja tak kena gaya.Salah send kat Kak Ayuni kot. Mujur la Kak Ayuni ni style sempoi. Memahami perasaan orang bercinta.Hohoho.Kak Yuni reply...

Oiii..salah hantar message la baby...

Hahahahahaha.Damn.Malu gitu ja.Rasa nak tutup muka dengan bantai pun ado!

6 comments:

Farhana Jafri said...

hahahaha xboleh blah!! msti akak tu bantai gelak pas bce msej tu.. hahaha

jemput singgah ANASAURUS :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

padan muka ko baby

hans said...

haih
camner leh salah anto tu?
adoi
hahahaha

Review Filem Kongsi

eDdY said...

haha..segan weyh bila silap camni..
aq pon pernah rase(^^)

Cik NurulZaty said...

comel!

Peri PiA said...

penah gak,hihi

kawan akak siap ckp xbace2 jgn risau :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger