Online users

Follower

Thursday, June 16, 2011

Hand milked cow

Morning semua.Pagi pagi elok minum susu.Bagus untuk tubuh badan.Hehehe.

Agrodome, Rotorua.

Sepanjang duduk kat Malaysia, tak pernah sekali dapat chance nak perah susu lembu. Mai NZ baru ada chance.Tu pun by luck je. Saja angkat tangan.Sekali dia panggil naik atas stage.Woah.Lembu yang dia bawa keluar sebijik macam lembu dalam iklan Fernleaf tu.Hehehe.

Nak perah susu pun ada teknik weh.Tak boleh sebarang picit.Nanti tak keluar. Bagus tau lembu ni. Tak meragam pun orang main tetek dia. Khusyuk jamah rumput. At first, aku picit tak keluar. Lepas instructor tu main ekor lembu tu, baru keluar susu.Agaknya lembu tu terangsang nak keluarkan susu bila orang main ekor dia kot.Hahaha.

See. Bukan main seronok dia dapat perah susu. Lembu pun high sekor sekor. Jelir lidah bukan main lagi.Amma!

Dapat sijil you'olls. Hang ada?

Cukuplah sekali merasa perah susu. Agak geli sebenarnya tapi sebab nak pengalaman, try jugak!

7 comments:

baincardin said...

gambar no.2 tu, lembu tu sempat bagi pose menarik. hehe ^_^

Cik RoSs said...

Class gitu!!Ada sijil oooo.....

The Sharkox said...

hahaha..lembu stim tak tahan tu..

Lizzie Yasmin said...

hot spot lembu tang ekor ke?? hebat jugak lembu nie, siap jelir lagi. hahaha

[z@ck] said...

baincardin..
kan? hahaha

Cik Ross..
orang NZ mmg pemurah sijil2 ni..hehehe

sharkox..
hahaha..i guess so!

Lizzie Yasmin..
dia tau org amik gmbr dia.tu yg pose sakan tu

Qu azniza ;) said...

ahahah. best gla. dapat sijil lak 2!!

eDdY said...

nice(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger