Online users

Follower

Thursday, June 2, 2011

Tak bangun.

Nice. Kunci jam pagi ni sebab nak pergi kerja.Sekali tak bangun.First time jadi macam ni. Elok pula time bangun tu elok elok pukul 8.Selalu pukul 8 tu aku dah start jalan keluar rumah. Menggelabah ayam la aku sorang sorang.Dengan tak gosok gigi nya, menonong tukar seluar, capai tudung dan snapper. Zass terpacak depan bus stop.Hahaha.Memang busuk la gua tadi der.Bukan apa.Next bus pukul 9 lebih. Kalau boleh tak nak la start kerja lewat sebab habis nanti pun lewat. Hari ini last kerja dengan Helen. Cuti buat sementara waktu.Vacation bebeh! Tak sabaq.

Cerita pasal bos ni, teringat pula waktu nak minta cuti. Asalnya dia tak ada kat rumah.Aku dah siap tulis nota baik punya nak tinggal atas laptop. Sekali waktu aku tengah siap siap nak blah tu, dia sampai dah kat rumah. Terus mak capai kertas tu, cepat cepat ronyokkan! Hahaha.Malu beb.Mujur dia tak perasan. Then, aku cakap direct je lah dengan dia.Mujur dia faham weh.Kalau tak, dah lama kena fire. Siap bagi encouragement lagi pasal aku cakap aku nak pi Dunedin sebab ada handball tournament. Bunyi macam player NZ ja kan.Kekeke.Padahal BERSATU games je pun.

Tak tahu la macam mana Att minta leave dari 8 bos dia.Aku yang nak minta kat satu bos ni pun dah ketaq ketaq lutut. Susun ayat dari dalam bas sampailah turun bas.Hehehe.

5 comments:

Dee said...

kenapa zack tukar format blog mcm ni..x mesra alamlah..hihihi..

[z@ck] said...

Dee..
hahaha..bosan dgn template lama

eDdY said...

jadi dpt la cuti yer..hehe
tahniah2...
nnt enjoy la holiday tu k(^^)

Att Ashburn said...

haha. tebalkan muke je la zack oi hehe

SyahmiFikri said...

wah! enjoy urself beb!

gud luck!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger