Online users

Follower

Friday, June 3, 2011

It's done babeh!

Finally!!!! Siap pun assignment. Wohooooo!!! I'm happy babeh. Alhamdulillah. Thank you Allah for giving me courage to stay up late till morning just to finish this 50% carry mark assignment.Tak pernah dibuat aku stay up sampai subuh semata mata mengadap assignment. Sekarang mata masih segar. Dah nak dekat 6 pagi dah pun. Lepas subuh baru nak lelap kejap. Ya Allah, happy nya saya sekarang ni. Rasa macam nak lompat bintang. =P

Tak sabar untuk pergi bercuti. Weehuuuuu~

8 comments:

Fatin Aliyya said...

oh i am so jeles.fatin exam 17 ni.huhu.x leh hooray lg.T_T

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. tahniah! gambar ni sangat happy! happy tak hengat..

[z@ck] said...

Fatin..
jgn cakap tak tido lagi time ni?

Asada Ryutaro..
tenkiuuuuu~ =P

Taufan Bin Ribut said...

ape kate try lompat katak lak..hahaa..

Entri terkini : Ni tanda kau support,korang macam mane??

[z@ck] said...

Taufan Bin Ribut..
lompat katak macam loser.tak nak la.hahaha

eDdY said...

yeay2..hehe
jom jenjalan..(^^)

Aisumi Chan Kawa'i said...

dah lama tak stay up sampai pagi sbb asgmnt.. rindu pulak zaman study dulu..

hidayahjamal said...

wa.. slmt bercuti ! tuka jugak link url cik z ni kan.. lama sy xsinggh sini, take care always k

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger