Online users

Follower

Sunday, July 17, 2011

Lake Taupo

Selepas puas bergambar atas puncak bukit, maka sampailah kami ke Taupo. Korang yang ikut blog aku dari tahun lepas mesti ingat yang aku pernah cerita pasal Taupo ni. Tahun lepas pergi dengan geng usrah. Cuma tahun ni kitorang berhenti kat tempat lain. Still kat Lake Taupo cuma different view. Alhamdulillah, cuaca menyebelahi kami. Matahari galak memancar.

Ramai mat saleh yang suka lepak kat sini.Ada yang baca buku, ada yang jogging, ada yang bawa anjing jalan jalan dan banyak lagi la jenis orang kat sini. Dari yang muda hingga ke tua. Lake Taupo ni besar.

Favourite tree ever. Mohabbatein leaves. Jumpa la kat mana pun, mesti nak ambil gambar. =P

Cubaan nak buat falling leaves. Nampak bebenor nipunye. Hahaha.

6 comments:

Cik NurulZaty said...

cantikkk...

jeles2..hehe

SyahmiFikri said...

wah! lawa nyaa tempat nie.. hehehe

Hans said...

walawehhhh
teringin nya aku nak bergambar dengan mohhabatein leaves tu

[z@ck] said...

NurulZaty..
jgn jeles2..maybe satu hari nanti turn zaty plak merasa semua ni =)

SyahmiFikri..
aku?

Hans..
hang patutnya mai sini dari dulu lagi weh.kata hero hindustan.hehehe

eDdY said...

cantik(^^)

Elle JmDean said...

seronok tgk pic2 u... best kan dpt p tempat org.. bile la ceq nk p sana.. tlg simpan 1 daun mohabbatein bwk balik msia... hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger