Online users

Follower

Sunday, July 24, 2011

WMSO Photoshoot.

Hari tu ada photoshoot untuk Malaysian students. Lokasi, semestinya kat bangunan Parlimen dan Beehive. Dah jadi trademark budak Welly dah. Hehehe. Bonuslah sapa yang pakai baju kurung tu. Untung untung masuk Salam Perantauan.Ramadhan pun dah nak dekat.Siapa mata tajam, carilah aku yang mana satu.Hohoho.

Some of Malaysian students in Wellington. Actually ini suku pun tak sampai. Ada ramai lagi Malaysian students tapi biasalah, photoshoot time weekend. Pagi pula tu. Ada yang tidur lagi. Ada yang kerja.So, ini jelah yang tinggal, yang rajin turun. Terima kasih naa.

Cultural Committee WMSO 2010/2011.Feeling jadi orang kuat MLM.Hahaha.Bersama anak buah ku yang hensem dan comel belaka. Muka ni lah yang berhempas pulas cucuk satay time Pasar Malam.Tak cukup sorang.Vincent missing in action.

2 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

wahhh..happening seh NZ. one of my few regrets - tak pergi round NZ last time. Y___Y

eDdY said...

mungkin ni gambar last kan..pasni nak balik mesia dh..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger