Online users

Follower

Saturday, July 23, 2011

Tertunda lagi.

Hajat nak buat masalodeh tertunda kejap sebab bahan still tak beli lagi.Plan hari ini semuanya hancur. Sepatutnya pagi tadi aku attend seminar kat uni, dah kunci jam dah. Biasa la time tak boleh solat ni, dia liat lain macam sikit. Tup tup bangun pukul 10.15 pagi. Memang tak pergi la jawabnya seminar tu.Bersalah gila. Dah la RSVP attend. Huhuhu. Cuaca kat luar pula kurang elok.Hujan. Lagilah malas nak bergerak. Ingatkan nak pergi beli kacang dhal dan daun kari, tapi tapi tapiiiii....sebab hujan, tak jadi keluar. Last last duk melingkaq atas katil sampai ke tengahari. Kesimpulannya, hari ini sangatlah tak produktif. Makan, FB, main game, tengok tv. Semua aktiviti kumpul lemak.Huh.

p/s: Ada orang cakap masalodeh tu kuah lontong tapi bila aku google 'masalodeh' imej kuih tu yang keluar. So, depends kat orang juga kot. Certain people panggil masalodeh, certain people panggil vadei. Yang penting, perut kenyang.Hahaha. Ok la peeps.Daa!

2 comments:

eDdY said...

betoi...
cuaca pon maen peranan tau..
kalo mendung jer..kiter pon jadi mendung gak..haha

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha memang best tidor time2 winter. jangan dapat depression sudah.
aku panggil hang punya masalodeh tu vadei. aku tak kesah, janji sedap (dan halal of course hohoho)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger