Online users

Follower

Monday, August 1, 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah. Selesai hari pertama berpuasa.Eh.Korang tak buka lagi ek? Hehehe.Soalan memang minta pelempang kan.Boleh la nak eksyen dengan readers dari Malaysia. Untuk hari pertama, berbuka dengan nasi putih, kari ayam, sayur campur, papadom dan cucuq ubi keledek. Terlupa nak beli kurma kat New World tadi. Patut la duk rasa macam ada something tak beli. Huhuhu. Pengalaman berpuasa kat oversea tak jauh beza dengan Malaysia. Cuma juadah berbuka kami tak ada la sehebat orang kat Malaysia.Tak ada bazaar Ramadhan kat sini. Nak makan, either masak sendiri or dine in kat restaurant. Kalau mengidam, kena la tunaikan sendiri.Tak ada pasai orang nak mai letak depan muka hang. Hohoho.

p/s : Agak agak berat turun tak hari ini? Hahaha.

4 comments:

Haruuta Chan said...

Uish! Dah ke berbuka , dekat sini lmbat lagi :O DOk ngidam nak beli air laici kang nih , HAHA

nyna said...

boleh dah zack ko terawih sekarang hehe

~AtEeN~ said...

best pulak dengar orang buka puasa kat negeri orang. :)

eDdY said...

pergh..macam2 juadah tu..hehe
gambar xder ker??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger