Online users

Follower

Thursday, August 25, 2011

Current update

Assalamualaikum semua. Sorry lama tak update. Right now still on vacation. Currently ada kat Sydney. Stay kat Malaysia Hall. 27/8 nanti baru balik Welly. Banyak benda nak kongsi dengan korang but I guess tunggu balik Welly baru boleh cerita sebab sekarang guna internet Malaysia Hall. Tak sedap pulak nak stay lama lama dalam computer room ni.Huhuhu.So far, apa yang dirancang berjalan dengan lancar. Hari ini plan nak pusing city center. Hopefully, tak sesat. Satu je yang aku tak berapa nak gemar kat Sydney ni. Sistem bus dia buat aku serabut. Huhuhu.Nanti aku cerita panjang panjang naa. Bye bye semua!

5 comments:

adrinaqamarina said...

jaga diri kat sana akak! heeee.


selamat bercuti. :)

eDdY said...

selamat berjalan z@ck..
aper yg penting..jgn lupa upload gambar(^^)

Useriez said...

buah tangan pls~ haha

Anonymous said...

patut la...rindu nk bca entry psl sis~~

Nafisah Ruslan said...

bestnya dapat pergi sydney.. teringin nak pergi sana.
bila lah ade rezkinye ni..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger