Online users

Follower

Sunday, August 28, 2011

Saya kembali.

Dia mai dah, dia mai dah! Hallo! Alhamdulillah, selamat sampai di Wellington pagi tadi. Hari ini just banyak tidur dan rehat je. Assignment tak berjalan lagi pun.Benci betul kalau fikir bab assignment dan test ni.Rasa macam tak nak buat ja.Raya kali ni kurang bermakna bagi aku sebab terpaksa berperang dengan hal akademik.Oh.Bosan bosan! Sekarang ni aku tak ada rasa seronok nak beraya pun.Kuih raya pun tak start buat lagi. Feel tu tak sampai lagi. Maybe sebab baru balik dari Aussie kot. Badan pun still penat lagi, sebab tu malas nak fikir bab raya ni. Kawan kawan dah start jemput datang open house dah. Rumah kitorang rileks ja. Tak ada sebarang tindakan lagi.Hahaha.Ada jugak duk sembang dengan Wan, kalau budak budak ni datang, nak jamu apa.Ye lah.Duduk serumah dengan cohort leader.Tendency budak cohort nak serang rumah lepas solat raya sangat tinggi. Tak sedap pulak kalau tak ada benda nak jamu kan.So, planning tu dah ada.Tak boleh reveal kat sini.Kang budak cohort baca, tak surprise dah.Ceh.Hohoho.

Bab percutian ke Gold Coast dan Sydney akan diceritakan dalam masa terdekat. Tunggu naa.

3 comments:

eDdY said...

jamu jer aper2...jnji ikhlas..hehe
selamat hari raya z@ck(^^)

Att Ashburn said...

nk ckp kite la tu :P

[z@ck] said...

eDdy..
yup..btol =)

att ashburn..
hahaha..dak dak..mana adaaaaa =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger