Online users

Follower

Saturday, September 3, 2011

Selamat Hari Raya 2011

Wah.Sudah ku bilang blog ini bakal bersawang. Sorry la noh. Duk sibuk beraya, pergi open house sana sini sampai blog pun terabai. Ini baru free sikit. Tak terlambat lagi untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua readers. Minta maaf la noh kepada sesiapa yang terasa hati dengan aku. Raya tahun ni lebih meriah dari tahun lepas. Bagi aku la sebab tahun ni aku berjaya bangun awal pagi pergi solat raya! Hahaha.Tahun lepas miss sebab tak bangun pagi gara gara stay up buat kuih.Tahun ni no more stay up lewat malam. Tahun ni last raya kat oversea. So, kena la menggunakan peluang yang ada dengan sebaik baiknya. Setiap open house, aku tuju. Bukan senang nak dapat makan rendang ayam, kuah kacang, nasi himpit, lontong dan soto ayam kat New Zealand ni. Free pulak tu.Selagi boleh sumbat, kita sumbat. Pergi, baju longgar.Balik, jenuh tahan nafas.T_T

6 comments:

Qu azniza ;) said...

heeeee. sedap nye mknan. selamat hari raya

pija said...

selamat hari raya prah!

Haruuta Chan said...

Eh EH , baju cam sama jeh coraknye xD

[z@ck] said...

Qu Azniza..
sedap lsgi makanan kat msia yang oii =)

pija..
selamat2 =)

Haruuta Chan..
eh..ye ke? kain pasang beli kat kamdar.mana tak sama.hahaha

eDdY said...

suka ayat yg last tu..hehe

[z@ck] said...

eDdy..
hehehe =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger