Online users

Follower

Friday, August 5, 2011

I'm coming home Malaysia

Woah. Meriah page cohort semalam gara gara kes nak pilih tarikh untuk balik hujung tahun ni. Ada dua tarikh yang kitorang dapat.Whether 11 or 26 Nov. Dah setel pasal tu, kira ok dah la. Tiba tiba ada pula yang minta nak balik 18 aribulan. Aiseh. Mungkin bagi dorang 11 terlalu awal dan 26 Nov terlalu lewat. 18 tu kira nice.Aku selagi boleh, nak balik awal.Lagipun kontrak rumah habis 14 aribulan. Malas nak fikir pasal extend sewa ni.Buat pa nak duk lama lama kat sini.Bagi aku la. Dah puas dah merasa duduk tempat orang. Lepas tu timbul pula isu elaun dapat sampai bila. Ha..sudah.Satu hal lagi. Kadang kadang kesian juga tengok Wan.Sampai emo la kawan tu duk fikir pasal ni. Hahaha.Sabaq naa Wan.Sekarang ni fikir nak balik Malaysia ja. Mungkin yang nak balik lewat tu ada reason sendiri. Nak setelkan pasal tax refund ataupun still tak puas merasa duduk sini. Whatever it is, aku tak kisah.Asalkan dapat balik Malaysia.

p/s : Patutnya gomen letak ja satu tarikh bagi kat kami. Kan senang. Tak ada la serabut kepala si cohort leader.

3 comments:

eDdY said...

aah..letak satu tarikh yg xleh di pinda..lagi senang(^^)

[z@ck] said...

eDdY..
kan? saja ja nak menyusahkan kitorang balik.huhuhuu

Sweetie said...

Ini tahun akhir kat NZ ke?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger