Online users

Follower

Tuesday, August 16, 2011

Kecewa, hampa semua la.

Kecewa.Aku tunggu heavy snow petang ni tapi tak muncul pun.Yang ada hanya hail yang lebat sampai fully cover road surface.Astaghfirullahalazim.Rosak bahasa ibunda.Rojak sungguh.Punya semangat habaq hang, aku balik dari kelas langsung tak tukar baju tudung semua. Get ready nak tangkap gambar cun cun once snow datang.Ada la datang kejap tapi tak sempat lari keluar dah makin kurang. Sobs. If ikutkan keadaan tadi, boleh ja nak continue buat test tapi apakan daya.Email dah release. Kang satu kerja pula Larah nak re-email semua orang. Just nak share satu footage yang aku rasakan sangat awesome dan penuh bermakna untuk orang Wellington. Mat saleh pun excited weh snow turun.Ye lah. Wellington tak pernah nak bersalji tiba tiba salji.Mana tak naik syeikh orang kat sini.Hehehe.


Have a look peeps! Banyak lagi video kat website tu.Kebanyakkannya pasal salji.Hehe.

2 comments:

eDdY said...

atleast ko dpt rase salji tu..hehe

AiSyah haSanah said...

salam perkenalan erk..

bestlah zack ko dapat merasa salji tue..belajar kat luar negara..

aku merasa panas malaysia je nie..
best tak belajar sana??aku pown nak..

puasa tak nie zack..

salam persahabatan tau..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger