Online users

Follower

Tuesday, August 16, 2011

Masuk paper


Berita Harian 15/8/2011.
Tinggal kejap cerita pasal snow. Ni nak cerita pasal masuk paper pulak.Nooooh.Hahaha.Actually hantar dah lama dah. Tak expect pun akan keluar since tahun lepas dah pernah hantar dah. Klik [sini]. Dapat tahu ni pun dari Fatehah kat FB. Thanks beb. Terus suruh dia tag aku. Nak tengok juga la apa rupanya bila masuk paper.Muka mengembang ke, mana tahu kan? Obses dengan diri sendiri.Wahahaha.

Nasib baik bukan muka yang kat bahagian lipat tu.Kalau tak, nangis.Hahaha.Yang best nya, dia tak edit ucapan aku.Oyeh! "Makan rendang ayam,ingat sama kat cheq yang jauh di perantauan".

p/s : Untuk yang baru nak hantar Salam Perantauan, jangan edit or resize gambar tau. Or else gambar korang akan jadi kabur bila print kat paper. Belajar dari tahun lepas punya kes, gatai pi edit bagi cantik sikit, resize segala, turned out to be blur kat newspaper.T_T Tahun ni punya gambar, cukup puas hati. Besar dan jelas tanpa sebarang kesan edit.Muahahaha.

11 comments:

namaakulynn said...

WEWIITTT.nice laaa. ;)

ProfHariz said...

Tahniah Zack.. Patotlah tgk macam kenai.. Rupa2nya hang.. Ekeke

mamaNoriz said...

waahhh, dah mcm artis ni ada ucapan raya kat paper..

glamer uuu :)

nyna said...

artis ko zack hehe
elok je gambar tu besar clear lagi tu :D

[z@ck] said...

namaakulynn..
=)

ProfHariz..
tahniah? macam menang olimpik plak eh.hehehe.thanks

mamaNoriz..
glamour itu hanya duniawi akak.muahahaha.

nyna..
retissss la sgt.heh

::mak incik:: said...

nak jugak macam ni... huhu.. tapi apakan daya.. dok kat valencia kulim ja... haha..

eDdY said...

dah macam artis da ni..hehe

[z@ck] said...

mak incik..
hohoho..tak pe.mana tau in future dpt duduk oversea.hehehe

eDdy..
noh.tadak maknanya weh

Azalina M.Salleh said...

saya pun baca..... hehe selalu jd silent reader awak je..

Cik Aien said...

adoooi! kalu eden thu, eden borong paper bnyk2 hahaha

Qu azniza ;) said...

jelasssssssssssss. cun dan meletop.. puaih tgok..muka zafirah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger