Online users

Follower

Tuesday, August 16, 2011

Semua sebab snow....

Duh. Test EPSY cancel pulak hari ini. Jujurnya, aku tak suka. Tak bermaksud aku tak suka tu, kira aku dah habis baca notes suma. Cuma aku fikir bila tunda, makin banyak la pulak kerja aku pada masa akan datang.Ecewah.Kalau boleh, biar setel apa yang sepatutnya setel dan tak gaduh fikir dah.Ini semua gara gara dorang expect heavy snow petang ni. That's why cancel. Ok. Dah mula rasa tak suka snow.Hahaha.Sebab hang la semua benda tertunggak. Bak kata encik papanda, mesti ada harga yang perlu dibayar bila turunnya salji ni. Dalam kes aku ni, ni lah harganya.Terpaksa tangguh test dan menjejaskan banyak benda. Haish. Next week uni dah start mid break for two weeks. So, I'll be flying to Gold Coast and Sydney. Hopefully, flight tak cancel. Risau jugak sebab Air New Zealand dah start tunda flight. After break, ada tiga benda nak kena setel. Test EPSY yang tertunggak dan poster EPSY kena submit hari yang sama.Nice kan? Tak bermaknalah cuti aku nanti.Huhuhuhu. A day after tu test ALIN pula. Niceeee. Thanks mr snow. T_T

Ni gambar ambil semalam.Punya excited nak capture snow. Sanggup tunggu dekat luar.Hari ini expect ada ribut salji.

Cubaan buat snowman.Tak cukup ais.

Memang gagah kumpul semata mata nak tangkap gambar.Tsk.

Setelah beberapa minit menunggu, akhirnya turun juga salji.

9 comments:

CT said...

Bestnya...bulan Ogos..dah ada snow ke sana?

Mizz Coki said...

kat europe snow turun ujung tahun, kalau belah2 NZ dan OZ, tengah tahun winter depa... hehehehe..

Quien Berry said...

Snow in welly..??
Now..that's weird..

Zuewairy said...

wow.. bestnya ang pirah..

eDdY said...

snow..cantik..best
tunda test..xbest..huuu

L said...

waaa. bestnyer. kirim salji seketul boley???

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

ProfHariz said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaa :(
Teringin nak main salji~

nyna said...

best gila zack oi
kalau aku pun jadi eksited kot haha

[z@ck] said...

CT and Mizz Coki..
yup yup..kitorang terbalik dari UK. UK tengah summer.kitorang winter.sejuk!

Quien Berry..
yup.it's weird.it's been 30 years since welly had its last snow fall.petanda dunia akhir zaman dah ni..huhuhu

Zuewairy..
syok sat ja weh.lepas tu terketaq sorang2 dalam bilik.

eDdy.
yup.betul.bertambah beban ada la =(

L..
seketul je ke? hahaha.boleh

ProfHariz..
pi the mines..tak pun genting.boleh juga merasa ais.hehehe

nyna..
kan? hahaha.memang excited weh =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger