Online users

Follower

Tuesday, August 2, 2011

Post birthday celebration

Ini cerita dah basi. Baru sekarang nak blog. Al kisah post birthday celebration. Sebenarnya tengah cari hari yang sesuai untuk celebrate birthday Adawiah memandangkan time weekend dia kerja. Plan punya plan, decide nak buat on Friday kat rumah Ky. Tak ada la surprise sangat pun sebab kitorang memang jujur cakap nak buat makan makan.Letih dah nak buat surprise ni. Dah mati akai dah.Hohoho.

So, hari Jumaat after kelas terus rewang kat rumah Ky. Buat kecik kecik among kitorang ja. So there you go, menu yang sangat banyak sampai tak tahu nak makan yang mana satu dulu.

Kek buatan Wan. Sebenarnya topping pink tu tak ada dalam resepi pun. Sepatutnya benda alah tu guna untuk tulis wish atas kek tapi sebab tak jadi, Wan teruih buat jadi topping.Hahaha.

Alang alang birthday kitorang ni dekat dekat (bulan 5,6,7) terus 'kampoi' tiga orang sekali. Aku, Elin dan Adawiah.Hahaha.

Ada ayam barbeku. Nyum nyum.

Ada bihun goreng, nasi goreng.Musnah diet.

Egg tart. Kema cakap lagi senang buat macam rupa kek sebab tak gaduh nak buat acuan kecik kecik. Sekali harung gitu.Sedap oh egg tart kema.

Pasaipa time bulan puasa banyak sangat entry pasal makanan ni? Ugh.

5 comments:

cik rama-rama said...

hihihi...buln rmdhn ni mmg macam2 org post psl makanan... :)

salam ramadhan.. :)

Haruuta Chan said...

Terliur tengok OqO

Judiene said...

Nooooooo!
Not again!

*drooling.

:P

eDdY said...

tu la pasal..
bulan puasa ni lagi bertimbun2 entry mknan ni..haha

[z@ck] said...

cik rama rama..
sengaja nak trigger deria rasa org kan.hahaha

Haruuta Chan..
cheq pun sama! =P

Judiene..
yes, i did it again.hahaha

eDdY..
ampuuuun =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger