Online users

Follower

Tuesday, August 2, 2011

I feel hot.

Habis anak mat saleh aku Islam kan. Hehehe. Ini time belajar pasal Malaysian traditional clothes. Aku bawa dua pasang baju kurung dan few shawls. Mula mula aku tunjuk ja kat dorang.Lepas tu terfikir, baik pakaikan kat dorang. Lebih authentic gitu. So, there you go. Hujung kiri tu namanya Millie. Tengah tu Min Er. She's the one from Malaysia. Yang tulis essay pasal aku on the previous entry tu. Yang hujung kanan tu Hannah.

So how do you feel when wearing the hijab?
I feel hot.
Do you feel comfortable?
*Silent*

Hot= panas. Bukan nya bajet hot. Hahaha. =P

6 comments:

nyna said...

hehe comel je dorang weh

[z@ck] said...

aku tak comel ka weh? hahaha

eLLy said...

comel .. yg makcik sorang tu pun comel gak ;p

Cik NurulZaty said...

comel lah..
pandai akak mngaja dorang..hehe ~ :)

eDdY said...

mmg nmpak muka cam org melayu yg tgh tu...
dier tu org cina ker???

[z@ck] said...

eLLy..
ehem ehem =P

Cik NurulZaty..
hahaha..ajaq benda basic ja pun zaty.zaty pun boleh =)

eDdy..
yg tgh tu memang asal malaysia.transfer sini sebab ikut parents dia.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger