Online users

Follower

Sunday, August 14, 2011

Window shopping la sangat.

Hi.It's been ages since I last updated.Ages? Dua hari ja pun tak update.Buat teruk boleh. Ok lah. Banyak benda nak cerita tapi sebab blogger buat hal hari tu, terus buat mood aku spoil nak update.So, kita mulakan dengan kejadian hari Jumaat la ye. Kelas ada satu je. After habis kelas, Wan ajak window shopping. Aku dah agak dah window shopping tu tak ke mana.Mesti ada juga sangkut dua tiga barang. Heh. Teman Adawiah beli boot. Hajat di hati memang nak beli wedges. Duk tengok orang pakai lawa aih. Kena pula tengah ada sale. Beli dua kasut, percuma satu. Yang perginya bertiga. Haa..Tunggu lagi. Angkut sorang satu la. Alang alang nak raya kan.Boleh la nak melaram.Noooh.

Nak beli ni pun fikir dua tiga kali jugak.Takut tak selesa, takut dating nanti aku lagi tinggi dari pengutip durian la bla bla bla.Last last angkut jugak!

2 comments:

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or share your truly awesome blog postings to be part of the big collection.

eDdY said...

haha..biaser la tu..
window shopping..tpi last2 mmg shopping betol2(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger