Online users

Follower

Tuesday, September 20, 2011

Are you a chocolate lover?

Are you a chocolate lover?

I'm currently addicted to Kit Kat Chunky. Sebelum ni jarang nak makan benda alah ni tapi once dah terbeli tu, terus jadi gian. Tambah pula hari tu dia buat sale 3 for 3 dollars.Mana tak gila mengangkut. Aku suka coklat yang ada wafer kat tengah ni. Bagi aku, coklat ni tak manis sangat which suits my taste bud.

Another greatest addiction is Kinder Bueno. Pergh.Bisa bikin terangkat der. Cuma terpaksa simpan gian tu dulu sebab kinder bueno kat sini mahal.Tak mampu nak beli. Huhuhu. Even kat Malaysia pun mahal tapi sekali sekala kalau teringin,beli jugak la.Nak makan selalu tu, memang tak la.Botak pala mak noks.

How about you?

4 comments:

sHieRa cAkAp said...

Wah.. KitKat Chunky tuh mcm best je but tak pernah try... Me loike Cadbury especially yg ade almond... Memang tak ingat dunia!!!

Aisumi Chan Kawa'i said...

yes i am chocolate lover!! hahaha.. tapi lani tgh diet coklat.. xmakan langsung :P

Judiene said...

Kinder Bueno!!!!

eDdY said...

sumer tu sedap..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger