Online users

Follower

Thursday, September 22, 2011

Entry banyak gambar : Bahtera Budaya

I've been trying to upload Bahtera Budaya's video here but selalu fail.Aaaaa.Tension. Agaknya kena upload kat youtube then share kat blog kot baru boleh since the video is about 12 minutes. Blog pun ada limit minit jugak ka eh? Excited nak share dengan korang. Tak pa.Lepas ni aku try upload kat youtube pulak naa. Sekarang sila layan dulu gambar sepanjang performance.Oh.Untuk yang tak tahu, kitorang (pelajar Malaysia) dijemput untuk menari di Grand Multicultural Concert sempena dengan Rugby World Cup 2011. Selain kitorang, ada banyak lagi performance dari negara lain: India, Thailand, Poland, China, Jepun etc. Rasa berbangga diberi peluang perform depan VIP.Sayangnya John Key tak ada pun. Cait. Punya la berharap John Key ada.

Amaran! Entry ni penuh dengan gambar. Hanya akan menulis caption pada gambar gambar yang dirasakan boleh dikomen.Credits to Mes, Nana and Nico for the beautiful pics.Titew sukew.

Malaysia Boleh!

Nampak cantik la pulak baju bila atas stage. Hehehe.

Menari dengan dulang. Kalau korang nak tahu, dulang tu kitorang buat pakai aluminium tray yang orang buat baking tu.Hahaha.Lepas tu lilit dengan kain gold. Siap! Kalau close up, konfirm nampak macam macam jenis lilitan.Sebab masing masing bertanggungjawab atas prop sendiri. So, ada 11 tangan, 11 rupa dulang yang berbeza. Hohoho.

Lelaki gagah perkasa. Nah Wawan! Nak sangat muka hang kat blog ni.

Dancing with tamborin. Ka-ching, ka-ching!

See. Blusher kena nala punya merah.Baru nampak atas stage. Hohoho.

Cucuk atas angin.

Cucuk langit pulak. =P

Time ni aku silap step.Terkial kial nak betulkan.Nasib dapat cover balik.Hahaha.

Muka dah anggun dah.Sekali jari tu nampak macam cacat la pulop. T_T

Dancing mate saya berbakat.Tok imam pun dia, kaki joget pun dia =P

Cucuk lantai oih.

Final pose

With our supporter.Thanks for coming!

Kenangan paling indah untuk dibawa pulang ke Malaysia.Terima kasih semua =)

4 comments:

Cik NurulZaty said...

bestnya!! sonok tgk gmbar2 ni..

[z@ck] said...

Cik NurulZaty..
=)

eDdY said...

waaa..seronok nyer...make sure gambar2 ni simpan elok2..kenangan tu..(^^)

[z@ck] said...

eDdy..
akan ku print gmbr ni bt tatapan generasi masa akan dtg =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger