Online users

Follower

Thursday, September 22, 2011

Dah tak lama dah...

Sedar tak sedar, tak sampai dua bulan lagi dah nak balik Malaysia.How time flies! Rasa macam tak puas pulak duduk negara orang ni. Biasa la kan. Awal tahun dulu tak menyabar nak balik Malaysia. Time nak balik sangat sangat dah ni, kita rasa berat hati pulak. Banyak kenangan aku kat sini. One thing for sure, I'll be missing this place a lot once I'm in Malaysia. Senior yang dah balik pun semua cakap rindu Welly. I think most obvious reason would be the weather. Malaysia makin panas. Aku dah merasa perbezaan cuaca time balik summer. Tera' nak adapt tu, makan masa. Huhuhu. Bakal merindui sushi bi. Oh no. The best sushi I ever had. Makanan lain aku tak kisah sangat tapi sushi sini paling mantop.

Dah start kemas wardrobe hari tu. Oh no.Baju sangat banyak. Terfikir nak let go setengah baju. Ada yang dah tak pernah pakai langsung sebab dah tak muat. Yep.I gain weight. Dulu saiz 8 sekarang saiz 10. Wahahaha. Bila kemas wardrobe, baru perasan baju hitam sangatlah banyak. Aku anti sikit colour hitam. Tapi dalam duk anti tu, tak sedar baju sendiri banyak colour tu.Duh. Sekarang dah start minta quotation untuk shipping barang. Humangaih.Mahal jugak nooh. Memang dapat allowance untuk shipping tapi selagi boleh jimat, kita jimatkan kan? Boleh simpan duit tu untuk benda lain.Hehehe.

Aaa.Fikir pasal nak balik ni kadang kadang sampai serabut kepala otak. T_T

4 comments:

Peri PiA said...

dah nak blk dah

slmt kembali z@ck ;)

[z@ck] said...

Peri PiA..
thanks akak =)

eDdY said...

enjoy la minit2 terakhir kat sana..hehe(^^)

[z@ck] said...

eDdy..
will do.thanks =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger