Online users

Follower

Thursday, September 22, 2011

Gaun dan muzium negara.

I just don't get it. Kenapa mesti gaun pengantin dorang masuk Muzium Negara? Ini bukan kes jealous ke apa. Tapi tolong bagi 10 sebab munasabah kenapa gaun pengantin Memey bakal diletakkan di Muzium Negara. Come on la. Muzium Negara bukan tempat cikai. Bukan calang calang benda boleh letak kat situ. There must be a valid reason why this is happening. Nak kata Memey menyumbang kepada negara, rasanya tak kot? Setakat berlakon puluhan drama tak cukup bagus untuk dijadikan alasan. Idola negara? Lagi lah jauh menyimpang. Kontroversi banyak la. Oh. Mungkin sebab gaun tu Vera Wang yang buat? Nama besar tu dalam industri fesyen. Dengar kata gaun tu penuh dengan mutiara Rafflesia. Oh. Terlupa pulak. Gaun tu gaun sponsor.Bukan hak milik Memey pun.Tapi kenapa mesti Memey????

p/s : Nampak sangat anti Memey. Cukup tak suka tengok depa posing peluk peluk. Tak sah lagi woih.

8 comments:

HoneyDear said...

tudia..anti gila kat memey kan..
i pon tak suka gak kat dia..

mari kita tengok berapa lama majlis kawen 20juta boleh tahan..

[z@ck] said...

HoneyDear..
"membina mahligai atas kesedihan orang lain". not good.

eLLy said...

tu la pasaiii akak pun tak berapa nak paham!!.. nanti akak wat survey kat FB :p

[z@ck] said...

eLLy..
sila sila =P

eDdY said...

ntah mende2...huhu

[z@ck] said...

eDdy..
kan? whatever la.semoga berbahagia.

Budak Kenit said...

setuju!!!!!
if they are using rafflesia punya mutiara, nape x display jek kat kedai diorang?
sangat tak munasabah..

yusuf mujahidin ™ said...

tk baik Honey dear ckp cmtu.

kita sgka baik dan doakan dorg bahagia dh la.


psl gaun kat muzium negara tu..err...ntah..biar jela..


hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger