Online users

Follower

Monday, September 19, 2011

Gold Coast punya cerita : Part 5


Tinggalkan sekejap pasal Bahtera Budaya.Patah balik ke cerita vacation Gold Coast last month.Ada lagi story yang tertunggak.Hehehe.First time evah ku jumpa koala & kangaroo. Berasa sangat teruja tatkala melihat kangaroo apatah lagi dapat peluang memegang dan menyuap makanan! Wah wah wah. Sungguh seronok. =P

Tak payah pi jauh jauh.Masuk dalam Dreamworld ni pun bersepah kangaroo. Terus cancel plan nak pergi Featherdale kat Sydney nun haa sebab dah jumpa kangaroo dan koala.

Waktu kangaroo ni berdiri, aku dah cuak dah.Takut dia mai terkam aku. Huhuhu.Dengan kuasa bulan, aku berjaya bagi dia makan.At first, memang rasa geli bila dia jilat tapak tangan.Tapi lama lama dah ok. Jangan ditarik tangan bila sua makanan kat dorang.Takut nanti dorang merajuk, dah tak nak datang kat kita.Baru padan muka hang.

See see.Nom nom nom.

Oh.Koala tak boleh pegang.Kalau nak pegang dan tangkap gambar bersama koala, kena charga mahal.Eden tak mampu.So eden hanya tengok koala dari kejauhan.Sobs.Mujur koala ni aktif bergerak.Ada certain tu mandom ja.

Ni kangaroo lain pulak.Kecik sikit saiznya. Yang ni lagi gelojoh.Tak dan apa apa dah cekam jari aku dulu dah.Tak bagi pi tempat lain.Lapar agaknya.So manja you.

Had so much fun with the animals! =)

6 comments:

Peri PiA said...

Comei la haiwan2 itew :D

cantik la z n baju color sume :)

teringat omputih sebut kuala lumpur

KOALA LUMPURR Hihi

[z@ck] said...

Peri PiA..
hehehe.thanks akak =)

Budak Kenit said...

ihiks..comel gila!
teringin jugak nak pi. huhu.

[z@ck] said...

Budak Kenit..
ada rezeki..smpi la kamu ke sini =)

eDdY said...

teringin nak pegang kangaroo...hehe

[z@ck] said...

eDdy..
aku geli awal2..tp lama2 syok.hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger