Online users

Follower

Friday, September 30, 2011

Pitcha pitcha

Semalam tengok la balik gambar raya. Terasa macam nak share kat sini.So, there you go. Scroll lah sampai habis entry ye. Sejujurnya, rasa puas hati raya tahun ni sebab berjaya bangun awal pagi dan pergi High Comm untuk solat raya, memenuhi hampir kesemua jemputan open house dan dapat baju raya baru. Hahaha.Dah cukup complete dah tu untuk sorang anak perantau.Nak minta duit raya, memang tak dapat la kan. Huhuhu.

Hari pertama (merah)

With Auntie Sal, our new attache.

Cohort 3.1 at Malaysia High Comm.

Nak jugak menyelit tang baju pink.Hahaha.Bawah lampu, warna lebih kurang ja.Kira ok la tu.Hehehe =P

Kek tu memang untuk tangkap gambar ja. Tak ada orang usik, so memang tak berani nak memandai potong.Kang kena sound tak pasai ja.Huhuhu.

Sementara nak tunggu solat raya.

Hari kedua (biru)

Favourite port student Malaysia kalau nak buat salam perantauan.Hohoho.

Hunter Building.Dua tahun study sini baru discover tempat ni. Hahaha.

Luar Hunter Building.FYI, building ni antara building terawal Vic Uni semenjak penubuhannya. *Skema* Zaman mak Khai lagi dah ada building ni. Tempat kami duk kelas tiap tiap hari kebanyakkannya building baru.Sebab tu tak pernah masuk Hunter ni.

Candid

Kebetulan sama biru dengan Syamel. Budak ni orang Pendang. Haip. Dah berpunya.

Love love! =)

Hari ketiga (hitam)

Zack kuasa dua. Kembaq tapi langsung tak seiras. Kebetulan nama panggilan dia pun Zack. Star handball ni.Huh.Rasa katik berdiri sebelah dia.T_T

With Nana

3 comments:

eDdY said...

yg gambar candid tu..mesti tgh gosip kan...hehe

.:lilylimelite:. said...

cool blog zack!:)

[z@ck] said...

eDdy..
huih..mana ada.hahaha

lilylimelite..
wohooooo!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger