Online users

Follower

Monday, September 12, 2011

Tower of Terror II


Tower of Terror II. First game yang kitorang main kat Dreamworld. Tak beragak ambil yang extreme terus.Huhuhu.Sebenarnya cuak nak naik tapi bila memikirkan dah bayar mahal mahal, kena la try jugak. Sebelum naik, duk observe dulu game ni macam mana.Seram weh. Untuk yang sukakan game yang melawan tarikan graviti, boleh la try yang ni. Sangat sesuai.Untung badan time pergi, line tak panjang.So, cepat je dah masuk dalam bilik tu. Yang tak untungnya, kejap lagi aku dah nak kena tarik naik atas awan oiii.

Nampak tak kat atas tu? Pergh.Menyirap darah aku.

Basically game ni macam space shot kat Genting jugak tapi yang bezanya sebab kita duduk dekat seat dan ditarik backward sampai ke atas palang tu dan dilepas dengan kelajuan maksima.Terangkat bontot cek! Muka menggeleber tak sangga. Sumpah buruk.Habis game, semua senyap.Hahaha. Yang suspen nya, time nak lepas tu siap ada bunyi siren macam nak launch roket. Waktu ditarik ke atas tu, sumpah gayat.Nak pulak bila kita kat atas tu, badan kita condong 90 darjah ke bawah.Tunggu masa nak menjunam. Bayangkan je lah. T_T

5 comments:

HoneyDear said...

Woh, teringat masa main space shot kat genting tu, member sampai terkencing.

Rasanya, ni lagi menakutkan kot..
Gila kental!

L said...

hoho... takotnyer...kunk mati gak atas tuu

kamu berakhlak ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Stilla Royazrie said...

Salam dear...
slamat hari raya buat z@ck jugak :)

Stilla Royazrie said...

Salam dear...
slamat hari raya buat z@ck jugak :)

eDdY said...

yg ni mmg best..teringin nak try(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger