Online users

Follower

Monday, October 10, 2011

Cadbury Share the Happiness "Dedications" - BeautifulNara's Surprise for...


Nak berkongsi satu video yang aku rasakan sangat sweet.Rasanya yang ikut blog Beautifulnara mesti dah tengok kan video ni. Tapi tak pa la. Tetap nak share kat sini. Nak spread the love.Ecewah. Jujurnya, bergenang air mata tengok video ni. Terharu lebih tengok reaksi bini abang nara. Naluri perempuan semuanya sama. Senang tacing kalau orang buat surprise. Beruntung la hai bini abang nara. =) Untuk cerita disebalik video ni boleh direct ke blog Beautifulnara.

4 comments:

miss nina said...

sweet :)

Haruuta Chan said...

Wow! Bestnye! tetiba ternangis . HAHA memang best la kalo ada lelaki snggup buat macam tuh

Cik Aien said...

sooooo sweetttttttttttttttttttttt!!
*verangan sebentar*

Anonymous said...

aku pn perempuan,tp aku rase mcm agak over sikit la. especially part yg last tu. 1st anniversary kot. tu yg all out, i guess. hope my hubby wont have this kind of idea coz aku akan rase embarassed la kalo jiwang2 karat kt public mcm ni.. pompuan2 kuat leleh, layan citer korea merapu yg x realistik je la kot minat benda2 gini.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger