Online users

Follower

Friday, October 7, 2011

Selesai satu

Alhamdulillah. Setel satu assignment.Rasa lega yang teramat sangat bila hand in kat office tadi. Walaupun hasil kerja tu aku tak berapa puas hati sangat, which I think I can do much more better tapi sebab hati dah mula rasa tawar, hilang semangat sebab mental set susahnyaaaa assignment kali ni, there you gooo. Hantar ja. Tawakal je lah. Tak pernah aku rasa susah macam ni sekali. Selalunya bila aku target siapkan dalam masa sehari, aku boleh buat. Tapi untuk assignment kali ni, aku ambil masa 3 hari untuk siapkan. I mean, 3 hari untuk taip. Mana tak nya, taip, backspace. Rasa tak confident dengan apa yang ditulis. Lagi satu, taip sikit, tengok FB. Mana nak siap weh. Stress tahap moksha habaq hang. Sekarang ni dah rasa kurang sikit beban. Minggu depan paling kritikal sebab test berderet. Hope semangat kuat. Sikit ja lagi japirah. Bertahanlah.

Macam ni lah jadi student. Fun gila kan?

3 comments:

elle labelle said...

Salam Zack.. hang on! Life's like that! Sok2 dah beranak pinak, lagu tu gak - sorang anak demam, yang lain ponn semua jangkit.. time2 tu jgk lah keja2 kat ofis semua due. Mmg seminggu tak tidoq malam.. tapi bila semua dah setel.. LEGA....So, CHAIOKKK!

[z@ck] said...

elle labelle..
thanks dear.btol tu.biasa la kan.kdg2 pressure kerja byk.tu yg keja merungut je tu.huhuhu

eDdY said...

aq suka ayat "stress tahap moksha"..
lama da x dgr..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger