Online users

Follower

Friday, October 28, 2011

UNO lagi

Semalam main UNO lagi. Memang itulah kerja kitorang bila dah terlalu free sangat ni. Sementara nak tunggu yang lain datang, tengok X Factor dulu. Oh. Aku bab reality show ni memang suka bebenor. Sekali dah tengok memang tak boleh tinggal. Even benda tu lagho' tapi what to do. Free sangat la katakan. Bubu datang bawa aiskrim dengan coke. Nak buat float katanya.Lepas Isyak,makin ramai pulak yang datang. Aku main awal awal ja. Lepas tu surrender. Tengok dorang je lah yang main. Bila dah bosan main UNO, main silent game pulak.We came up with our own rules. Sapa yang kalah, kena pakai cekak bunga. Nak dijadikan cerita, loser malam semalam berderet lelaki. Mula mula Hashrul. Lepas tu Syamil. Lepas tu Wawan pulak. Nasib korang la kan. Saja have fun.

Kualiti gambar agak kureng sikit la noh. Guna kamera handphone je pong.

'Baby cutie pie' Hahahaha

Hahahaha.Hashrul. Speechless.Merah padam dah telinga tu.

Nik pun kalah jugak. Hah.Amik hang. Kasi balut itu tengkuk.Hohoho.

Kesimpulannya, fun fun fun =)

2 comments:

eDdY said...

silent game maen camner??

[z@ck] said...

eDdy..
nak terang kat sini tak berapa nak reti.kena tunjuk dpan dpan baru boleh faham. =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger