Online users

Follower

Monday, October 17, 2011

WMSO Malaysian Night 2011


WMSO Malaysian Night 2011 dah habis tapi memori tu masih kemas tersimpan dalam otak pikiranku. Ecewah. Memang fail nak tulis puitis puitis ni. So, there you go. Tema malam tu, "Timeless beauty of WMSO". Dress code pulak formal dan batik. Al maklumlah, event ada orang besar ni tak boleh nak macam macam sangat. So, fikir punya fikir, decide nak pakai dress time Talent Night ja. Malas nak beli baru. Nak pakai satu malam ja pun.Hohoho.

Dinner pun hari Jumaat.Habis je test, terus serbu rumah Fatin. Nak pinjam tudung. Hahaha. Koleksi tudung sendiri tak ada yang matching. Lepas tu, pergi town pulak. Ingatkan nak pakai la cardigan turquoise. Cari punya cari. Masuk habis semua kedai. Non ado cardi colour tu. Ada jumpa satu kat Farmers tapi bapak mahal.70 dollars. Gilo! Membazir duit ja. Last last beli inner turquiose.

Basically dinner ni untuk meraikan ahli ahli WMSO. So, banyaklah upacara penyampaian sijil, ucapan dan performance.

The menu.

Main course. Nama ayam ni sangatlah panjang. Standard masakan mat saleh. Tasteless. Letak garam dan pepper penuh pinggan, baru berasa ayam tu. Not bad la rasanya. (Selepas tambah garam.Hahaha)

Tak pernah pernah aku makan dessert sampai habis. Yang ni habis pulak. Creme brulee.Berjaya habiskan sebab tak berapa manis dan just nice untuk aku. Ada yang kata kurang manis. Ni mesti geng yang kuat makan manis ni.Not good, not good. =P

Dengan kuasa wedges, ku berjaya berdiri sama tinggi dengan Dato'. Hahaha.

Laling lalingku

With Bubu. Geng lelaki semuanya segak segak. Macam orang korporat dah.

Ok dah. Bubbye!

3 comments:

eDdY said...

dlm xmau beli baju tu..beli gak inner..haha

[z@ck] said...

eDdy..
tak pa.berguna utk masa depan =P

MakNgah said...

tudia zack eye shadow kaler hijau..xmenahan...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger