Online users

Follower

Tuesday, November 29, 2011

Blueberry cheesecake

Untung orang pandai baking ni. Boleh buat bisnes. Aku pernah cakap teringin nak makan blueberry cheesecake yang dia buat. Pasal dia rajin tag hasil baking dia kat FB. So, time tu duduk kat Wellington. Memang terpaksa on hold la dulu hajat tu. Sekarang dah balik sini, bolehlah nak merasa. Aku ingat dia nak bagi sepotong dua, sekali sebijik kek dia bagi. Puaih hati noks. Mak Teh cakap kos nak buat sebijik kek yang ber'cheese' ni agak mahal. Tambah pulak sekarang cream cheese dah naik harga. Kalau kat Welly, sangat heaven nak baking pasal barang murah.

Blueberry cheesecake

Tak cukup dengan tu, homemade pizza pun dapat. Oh sangatlah syok. Mak Teh ada buat tempahan kek jugak. Harga serendah RM 35 untuk sebijik kek. Depends on jenis kek jugak.If cheese cake, mahal sikit. If ada yang berminat nak merasa kek Mak Teh, boleh la singgah ke FB dia http://www.facebook.com/profile.php?id=100000157871355. Kalau dia tak private la.Hehehe.Kalau private, sila sila la add noh.

4 comments:

Nava.K said...

The cake looks so tempting and delicious.

me said...

nak resepi..!(^_^)

eDdY said...

mak teh ni duk mana??

Lady Lavender said...

kalo akak kat mesia nak buat cheese cake selalu kena pikir byk kali mengenangkan harga cheese yg mahai. kat sini nak buat seminggu 2,3 bijik pun okay aje :-)

p/S: zack..hutang resepi cream puff dgn zack tak langsai lagi ni..bukan lupa tapi tak berapa nak sempat. nti bila akak dah update akak bgtau yea..sori...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger