Online users

Follower

Tuesday, November 15, 2011

Keyword Neelofa

Dah lama tak buka nuffnang.Nak cek trafik blog lagi lah jarang. Busy. Ini ada kelapangan sikit, so godek godek la keyword blog. Ternyata dari dulu sampai sekarang top keyword ialah NEELOFA. Neelofa ni member aku time kat MRSM Langkawi dulu. Tak sangka dia dah terkenal sekarang. Bermula dengan pencarian Dewi Remaja, aku dah agak dah dia akan naik. Tengok je lah previous Dewi Remaja macam Scha Al-Yahya, Juliana Banos etc. semuanya dah glamour. Berderet movie dia berlakon. Tunggu nak tayang je lah. Seingat aku ada 4 movie. Untuk orang baru macam lofa ni, kira sangat advance la. Berlakon movie, bukan drama. Kalau setakat drama tu lain cerita. Adat bila masuk dunia hiburan ni. ada sajalah yang nak cuba menjatuhkan Lofa.

Tergelak je aku bila Ika cakap muka Lofa kerap masuk Melodi. Tak berhenti henti kontroversi. Betul atau salah tu, aku tak tahu la. Ye lah. Benda tak jadi depan mata kita, mana boleh nak sesuka hati judge kan. Tapi personally, sepanjang aku kenal dia, dia sangat ok. Baik dan family dia pun dari keturunan yang baik. Ini dari pandangan mata kasar aku la. So bila keluar gosip dia bawa jantan balik rumah time raya or whatsoever, aku kerut kening. Setahu aku, parents dia sangatlah jaga bab ni. Pakaian seksi tu, aku no komen la. Sebab memang terang tang tang Lofa pakai seksi. Dulu time sekolah, dia start couple pun senyap senyap. Bila kantoi dengan mak dia, dia menangis. Sebab dia tahu mak dia tak suka. Suruh fokus belajar gitu. Hehehe. Lawak la pulak bila fikir cerita dulu. She's a smart girl too. Duduk kelas Pluto. Aku kelas Uranium je. Dia sangat fokus time belajar. Setiap sem dapat anugerah pengetua. Aku sempat tiga tahun je dengan dia pasal upper form aku pindah Kulim pulak.

Ni waktu graduation lower form.

Jangan duk compare la muka aku dengan Lofa. Gila belemoih zaman dulu. Hitam macam pungkoq kuali! Hmmmphhh

See, Lofa dari kecik lagi dah cantik. Dia paling outstanding kat sekolah. Ramai yang nak tackle. Aku? Tak ada yang minat sebab memang tak cantik. Hahaha.

To Lofa, you have my back. Teruskan perjuangan anda sebagai anak seni. Orang cakap kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi. =)

p/s: Lepas ni bertambah la keyword Lofa kat blog ni. Hahaha.

28 comments:

HappyIrfa said...

OOOOOOOOO
panjang OOOOOOOOOOO tu.hehe

ha'ah..dia mmg comel dr kecik kot

ctzainal said...

hahaaha, ai memang minat neelofa! suka artis bijak2 nih ^____^ plus cantik jugak! memang pakejjjjj!

aReLaN said...

perghh...ade member artis.skang ni ssh nk cr artis yg intelek.rmi yg jenis xleh blah ngan study,lompat jd artis.

ps:kem salam kt lofa ye.hehehe

Qu azniza ;) said...

hah akhirnya ada gak gambaq ni
dah lama tunggu nak tengok heheheheheheheheh

eDdY said...

stail...mmg up la trafic blog ko pasni z@ck..hee

Khirol Amir said...

Bila masa hang duk kulim plak? xtau pun aku. anyway slamat kembali. sila beli kipas angin kecik yg boleh bawak pi mana2 tu. satgi hangpa bepeluh sakan hahaha

azira said...

ehhh....gambr mimi depan skali ooo...pemes la die..haha

Deqna said...

memang lawa lofa nie... my asben perasan nak amik dia jadi awek...hahaha

Cik NurulZaty said...

hehe..dah agak msti gmbar2 yg akak letak ni bakal leak..

ntah2 nnt beautifulnara ke, oh artis pun akan cilok kn..hehe

^_^ ~ wah2 tpi btol la loofa lawa.awat dia x masuk pdrm gak? haha. hihi

Anonymous said...

HAHAHAHAHA..wehhh muke aku nerd gilaa! :D lofa yg cun awat la dok tepi aku..haha..tros nampak buruk :P

-mimi-

wanie mn said...

wah, satu sklh angpa naa..
neelofa mmg hot dgn kontroversi, biasa la dunia artis.. ;D

shemah said...

kamu lebih tinggi dari neelofa? nampak lofa tu tinggi je.. woh..

Anonymous said...

Lebih cantik kalau pakai tudung.

Anonymous said...

salam tuan tanah..sya mohon permission tuk share photo korg dgn lofa dkat forum..nanti sye letak credit k

Anonymous said...

Says that use Pennsylvania Life Insurance Company roadblocks are necessary and effective.

Common sense tells us that the chair will likely be referred to an independent lab to be
tested.

Feel free to surf to my web page: pa health insurance

Anonymous said...

The news which is telecasting all the information from all the sides of the world is called as world news.
The mobile news service facility is very new and unique concept that
has created a buzz among every citizen. The reliable reviews on business and
forecast about products and services.

Check out my webpage ... simply click www.latestdailynews.com

Anonymous said...

What's up, I log on to your blogs like every week. Your story-telling style is witty, keep up the good work!

My weblog: http://radio-pionir.com/index.php?do=/blog/357/struggling-to-adhere-to-a-expert-health-program-consider-these-tips-alterna/

Anonymous said...

Just go through the internet and discover the best source to get all these
humorous images. They are no different than us, as people who are loved and cherished by
thier families. Music: My - Space is indeed the friend of music, but it has close ties
with the independent artists, who make up for what they lack
in record contracts and money by being My - Space-strong, building a strong fan base and creating loyal street teams, which then take on a lot of the advertising on
the band's behalf.

Stop by my blog post ... funny pictures and sayings and quotes

Anonymous said...

Hey very nice blog!

Also visit my web blog - http://www.biotechnologyreview.net/ar/research-biotechnology.php

Anonymous said...

Instead of eating to make yourself feel better find other methods
to cope. It is important that you realise that if you do miss one of your exercise sessions it is not the end of the world.
Yet, before you can get to this point, you first have to make a
start.

My website - bugzlife.Org

Anonymous said...

I can't help but believe that the market for products with photos imprinted on them, now made accessible by the Internet, represents a truly enormous opportunity. It seems like the internet today is almost entirely full of nothing but funny pictures and videos that people use to pass their days. simply keep in mind few websites that may lead you to fun and smiles on face.

Also visit my webpage - lol pictures

Anonymous said...

Hi, its nice piece of writing concerning media print, we all understand
media is a enormous source of data.

Feel free to visit my blog ... socialbizconnect.com

Anonymous said...

It is considered to the start of the Arab Spring and
would go a long way in forcing the politicians to effectively govern the country.
He was instrumental in MTV showing African American artists.
The reliable reviews on business and forecast about products and services.


my web site :: www.latestdailynews.com

Anonymous said...

Thus, there are many broad options for getting to know various kinds
of news today and that too through the use of various mediums.
We realize that we don't need to listen to outside authorities; we are not guided by our internal authority. Committee on Gulf War and Health: Health Effects of Serving in the Gulf War, Update 2009.

Feel free to visit my web page; Latest Daily News

Anonymous said...



Feel free to visit my site site

Anonymous said...

The Updated funny celebrity gossips mostly consists of on the scandals of famous
or popular celebrities like James waltz dating with David Arquette.
The goal with a funny picture is to have the photograph be almost
a blank canvas for you to put the punch line on. Some programs allow a user to
make the same post on multiple websites simultaneously.


Feel free to surf to my web-site; zitacool.com

Anonymous said...

Anyone who needs a new idea to stay motivated should definitely try this.
Even if your small business doesn't have some sort of refrigerator (a rarity today) you can choose vegetable and fruit that do not even require refrigeration. If the answer is I''''''ll do whatever takes''''''''.

my webpage: http://bornatest.com/index.php?do=/blog/429/outlines-for-aspects-in-fitness-tips/

Wan Izzati Azlin said...

Salam. Akak, Neelofa ni memang penolong ketua badar ke? ke badar je?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger