Online users

Follower

Tuesday, November 15, 2011

Nak cash out nuffnang tapi....

Korang, nak tanya ni. Aku berniat nak cash out earnings kat nuffnang tapi currently aku ada dua buffered earning. Patut ke aku cash out sekarang? Ke tunggu buffered tu masuk metered baru cash out? Serius aku tak berapa pandai sangat bab nak cash out ni. First time. Ada preferred time untuk cash out ke? Berapa lama cek nak sampai? Bantuan kalian amatlah dihargai.Thanks =)

p/s : Malas nak godek nuffnang website.Hahaha.

9 comments:

Cieut Nizar said...

baik tgu smpi jadi metered earning dlu then baru cash out. ala tak lama dah tu, dlm smngu dua lagi jadi la metered earning.

kalau membership hg GLITTERATI, depa amek masa 30 hari dari tarikh hg cash out utk proses cheque tu. so, lepas sbulan lebih baru cheque smpi umah.

[z@ck] said...

oooo..ek? ok2.pasal buffered pun banyak.hehehe

MakNgah said...

elok cashout dalm hujung bulan dalam 27hb ke 30hb sebab cek akan sampai sebulan lepas tu. kalau cashout hujung bulan 11 akan dapat cek dalam januari kalau silap.

SyUhAdA said...

slalunye org cash out time hjung bln..tp syu bru je cash out smlm sbb mls nak tggu lme2..lgpon BE dah lme x dpt..lps cashout trus dpt BE bru.

aReLaN said...

xprnh cash out tp mcm lg elok tgg je BE tu jd ME.

ps:singgah dr innit

HappyIrfa said...

akak baru sekali cash out.
almaklumlah..nak cukupkan rm50 pun berjanggut tunggu.blog suam2 kuku
hehe

Dee said...

tgu end of month baru cash out..kalo tak, kena tgu 2 bulan baru dpt cheque..BE tu akan lagi banyak kalau cash out..hehehe..

unieMARKS :) said...

umm. takda pengalaman jugak.

Cik Aien said...

Elok cash out skunk sbb dpt belanja eden!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger