Online users

Follower

Thursday, November 17, 2011

Plagiarism berlaku

Aku dapat tahu gambar Lofa zaman muda remaja tu dah leak ke blog orang lain.Aku tak marah orang nak copy paste tapi biarlah beradab sedikit. Minta izin dulu. Jangan main ambil sesuka hati. At least letak la credit. Ini tidak. Salah aku jugak sebab tak disable copy image. Lepas dapat tahu, terus aku disable copy image lofa tu. Orang minta cara elok, aku bagi aih. Cuma rasa bengang sikit pasal main redah ambil ja. Haish.

Ini haa blog tu.


p/s: Kalau buat essay ni, lecturer dah panggil mengadap dah.Plagiarism.Hehehe.

7 comments:

cha said...

laa zack satu sekolah ke dgn neelofa dulu? huhu

Hizami Rahim said...

dah singgah dah. kejam betul.

[z@ck] said...

cha..
ya akak. =)

hizami rahim..
mungkin dia baru lagi kot dalam dunia blog.tak pe la.belajar dari kesilapan

Haruuta Chan said...

Dye ambil gambar tanpa kebenaran =.= pergh , dye ada tiket pas ke?

fatt said...

salam,
takpe dik...akak dah tolong sound. org2 cam gini mmg menyirap...sabo ye...nti mesti ramai pegi sound dia...tahape2 agaknye

oranglidi said...

huhu.. biaso dah tu. org men ambek je gambo. so kena letak watermark sket lpas ni.

kalu letak watermark besor2 pn lagi ok. hehe.

Anonymous said...

rilek2.

blogger baru tuh.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger