Online users

Follower

Friday, November 25, 2011

Surat dari ANZ

Dapat surat dari ANZ. Tak terkejut sebab memang dia dah warning awal awal waktu aku nak terminate credit card yang surat akan hantar ke alamat Malaysia. Statement bank untuk bulan 11 pun dapat. Selagi tak terminate akaun bank, selagi tu lah surat duk mai. Nak terminate akaun pun rumit. Nak kena hantar surat bagai. Call dia tak accept. Satu hal pulak nak kena hantar surat. Aku mana reti nak karang surat formal ni. Aku tak tutup akaun hari tu pasal duit refund rumah tak settle lagi. Last week baru masuk. Now akaun dah kosong. Ikutkan hati, nak biar je akaun tu tak berusik. Orang bank cakap dalam tempoh 6 bulan kalau tak ada sebarang pergerakan duit, dia akan automatik terminate. Rasanya macam nak biar dia terminate sendiri je. Hahaha.Dasar pemalas nak karang surat.

3 comments:

niezam said...

semalam bc blk intrend november. baru teringat, sy jumpa blog zack ni sebab blog ni ada kat dalam intrend tu. kategori blog pilihan. hehe. congrats sbb masuk magazine :)

[z@ck] said...

niezam..
oh thanks! =)

eDdY said...

banyak sgt ka duit dlm tu??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger