Online users

Follower

Wednesday, November 23, 2011

Ultimate Cheesy Pizza


Dah try Ultimate Cheesy Pizza yang digembar gemburkan di tv dan blog. Sedap.Cuma kalau nak habiskan satu pan tu, memang tidak la. Muak. Pasal topping cheese semata. Kalau letak sosej ke, mushroom sikit ke, ke-lia sikit. It was an unplanned thing. Niat asal nak setel pasal Maybank2U tu je. Tapi sebab tak tahu nak buat apa sangat, kita makanlah. Bawa Bang cik dan Afif sekali. Perut pun dah lapar,Pizza Hut depan mata. Tak fikir panjang dah, terus masuk. Well, orang kaya. Macam ni lah. =.=

All time favourite kalau datang Pizza Hut. Spicy chicken wing.Makan ni saja pun dah cukup kenyang.

Waiter pun bukan main.Buka menu tang cheesy pizza tu. Macam tau dah itu yang kami nak order. Biasalah, benda baru, mesti kena promo baik punya. Amik yang set untuk 4 orang. Aku tak risau ambil lebih pasal aku yakin bang cik boleh habiskan portion sorang yang terlebih tu.Hohoho. Aku suruh makan, dia makan.Berani dia melawan, bamboo kang. =P

Bang cik so western. Nak pisau garfu bagai.Aku dah penat berpisau garfu untuk 2 tahun. Masa untuk makan seperti seorang jaguh. Guna tangan sudeh. Lebih puas hati.

Oh yeah!

Kesimpulannya, pergilah Pizza Hut sekarang dan order Ultimate Cheesy Pizza ni! Tak rugi der tambah tambah untuk yang kaki makan cheese.Nom nom nom.

4 comments:

angahpikah said...

uit... xtkot jadi bambam mcm lps form 5 ka? hahaha..tkot nk try sbb mcm muak je cheese bnyk2.

[z@ck] said...

angahpikah..
insya-Allah tak.hahaha. =D

HappyIrfa said...

blog zack dah jadi blog jalan2 cari makan ;-)

eDdY said...

sebelah bang cik tu sapa??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger