Online users

Follower

Thursday, December 8, 2011

10 Awesome Years with Air Asia.

Air Asia tengah buat promo baik punya sekarang ni. Teringin nak pergi KK tapi duk try since tadi tak dapat dapat nak tembus ke booking page. Asyik kena duduk kat waiting room je.Huhuhu. Nampak sangat ramai yang tengah buka page Air Asia sekarang ni. Kasi chance la woi! Patutnya family aku pergi bercuti kat KK cuti sekolah ni tapi disebabkan tiket mahal nak mampus, cancel plan. Aku paling excited dan paling kecewa bila tak jadi pergi. Asyik terbayang seafood kat sana. Choi. Macam kat sini tak boleh dapat kan. Tapi feel dia lain kot. Teringin nak pergi Pasar Filipino. Dengar kata sana banyak barang murah. Sayur pulak fresh fresh. Kawan yang dah pernah pergi duk cucuk, kata sampai sana rambang mata tengok pearl. Mujur la aku ni jenis yang tak into pearl sangat. Ye ke? Tak tau la bila tengok dengan mata kepala sendiri. Entah entah aku yang over nanti. Hahaha.

Booking period : 8-11 Dec 2011
Travel period : 1 July- 27 October 2012

Cuti merdeka sehari je kan? Cuti yang panjang sikit bila eh? Aku try google jugak kalendar 2012 tapi mostly just bagitau cuti peristiwa. Kalendar cino tu tak ada la pulak kat rumah.Adeh.

5 comments:

bdk2 @ John said...

try lagik..selamat berjaya!

[z@ck] said...

bdk2 @ John..
hohoho..tq!

mr.syazwan said...

xnah dpt kot asyik sibuk je

Anonymous said...

try b4 or after subuh..
td try krabi,jkt,guangzhou sume dapat..tp xproceed sbb nk gune wet.
n kalo lmbt2 nih, susahla nk dpt seposen tu, sume da di grabbed!

eDdY said...

baper hinggit??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger