Online users

Follower

Thursday, December 1, 2011

Giveaway? Cam no tuh?

Aku dah baca komen korang kat entry 'Souvenir'. Ada yang suggest buat giveaway. Omak aiii.Segan aih nak buat giveaway. Dah la tak pernah ada experience dalam benda macam ni. Lagipun segan la. Fridge magnet tak seberapa sangat.Aku takut korang expect benda tu sangat vogue de gevas padahal fridge magnet biasa ja pun.Keychain pun sama. Hohoho. Kalau nak buat giveaway, cam no? Kot kot la tiba tiba rasa macam nak buat.Noob la hai aku ni.Hahaha.

p/s: Nama ja blogging dah lama. Tapi tak pernah nak buat giveaway ni. Contest pernah la. Ke sama ja contest dengan giveaway? =/

4 comments:

aReLaN said...

hahahaha...sme je rsenya.klu buat,gtau la ye.dgn berbesar hati akan masuk.

shark said...

contest kne mnang br dpt adiah..
giveaway kasi jer kt saper:p
dh nama pn giveaway:).
nak jugak.

[z@ck] said...

aReLan..
will think about it. =)

shark..
ooo..gitu.baik2. thank you

eDdY said...

give away ni kalo nak pilih pemenang camner??
nnt ader plak ygkate pilih kasih..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger