Online users

Follower

Friday, December 30, 2011

I choose Fibox

Semua kecoh pasal shout mix kena charge next year. Tadi aku chat dengan Nunun dan dia gitau ada satu chat box baru yang free. Fibox. So, aku try la sign up dan letak kat blog aku as alternatif untuk chat box lama. Aku tak pasti after new year, chat box tu akan di disabled atau macam mana.Anyway, chat box lama tu akan dibiarkan kat situ for a few days after new year.Senang nak track balik readers yang singgah sini. Aku pun dah jarang update sangat sekarang ni. Hutang cerita banyak dengan korang ni. What to do. Tok tak ada kat rumah. Masak aku, kemas rumah aku, basuh baju aku. So, tak lapang sangat nak hadap laptop 24 hours.

Hari ni masak ayam masak lemak cili api. Resepi aku ambil dari blog akak Neena. Dah lama teringin nak buat since kat Welly lagi. Tapi sebab bahan susah nak cari, jadi malas nak buat. Kalau buat pun, guna serbuk kunyit.Hahahaha. Balik Malaysia ni, bahan senang cari. Semangat la sikit nak masak bila semua bahan ada. =P


Senang senang, drop la komen kat chat box baru I tu ye. Hehehe. For me, Fibox ni senang guna. Loading comment pun cepat. Moh le sign up for Fibox!

14 comments:

Irfa said...

wah dah boleh masuk masterchef ni
hehe

Mr.Clive said...

bila dah biasa buat keje keje umah,barulah naik saham jadi the perfect bini...haha

[z@ck] said...

Irfa..
erk.tak kot.hahaha.

[z@ck] said...

Mr Clive..
terus melonjak ke 100% ye dak? hahaha

mizzura said...

I see...leh usha fibox lak bl free nnt.

NeenaAnuar said...

yeay!! your masak lomak cili api dah nampak menjadik tuu dear! kecurr pulak air liur akak kat sini! hehehe...

[z@ck] said...

mizzura..
try la.nak masuk new year dah ni haa =P

NeenaAnuar..
thanks for sharing the recipe akak =)

Atiqah Razak said...

Serius ke next year kena charge? Kena tukar jugak la camni ! XD

[z@ck] said...

Atiqah Razak..
yes my dear =)

Mr.Clive said...

lapar pulak aku tgk gambo ayam tu...huahuahauh XD

niezam said...

nk tukar fibox gak la kalo camtu :) thanks Zack for this info.

Irfa said...

z@ck..sori nak tanya lagi psl xleh copy paste..akak dah buat tapi gambar masih boleh copy.camner ye?
maaf la akak ni 'cerdik it' sgt

Azreen Khamis said...

Sedapnya....terus terasa nk masak esok ni...:-)

eDdY said...

mmg nmpak sedap..
nnt ajar aq z@ck..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger