Online users

Follower

Friday, December 30, 2011

Akhirnya, cash out jugak.

Setelah berkurun lama, hari ni baru boleh cash out nuffnang. Dah tak ada buffered earning. So, tunggu apa lagi. Cash out la dulu. Lepas ni, fikir lain pulak. Hahaha. 30 hari kan sebelum dorang send cek kat rumah? Dorang ada bagi notis kat email kan? Macam mana kalau tak dapat email eh? Al kisahnya email aku ada .my kat belakang tapi yang aku register kat nuffnang tak ada .my. Tak perasan. Bila dah cash out baru perasan email add tu. Huwa! Perlu ke bagitau orang nuffnang? Nervous pulak. Al maklumlah, first time nak cash out.Hahaha.

10 comments:

nunun noordin said...

aku mmg tak boleh cash out lagi.duet tak bertambah pon hehe

[z@ck] said...

nunun noordin..
berusaha lagi weh! update n blogwalking lagi!

nunun noordin said...

haha tu la.hehe.kena ni.muahaha.

Botak said...

yeah., jadi orang kaya lepas ni., hahahaha..

JaJa'Z said...

zack, cuba zack buka email zack tu..mana tau kot2 nuff dah hantar email..akak pun baru cashout last week..lepas cashout..esok tu dah dapat email tu dah..if zack tak dapat2 jugak email tu...try la contact nuff...

Mr.Clive said...

org kayaaaa! apa lagi.mai kl belanja aku la!hahaha

aReLaN said...

uish...leh la blnje.hehehe...

eDdY said...

try contact nuff...
sbb rase nyer kalo email salah..mmg ko xkan dpt emait tu..
aper2 pon..leh la belanja..hihi

Irfa said...

baru sekali cash out..berzaman nak tunggu genap angka rm50.huhu

Anonymous said...

Hi, I log on to your blogs on a regular basis. Your story-telling style is witty,
keep up the good work!

Feel free to visit my blog: chapter 7 Bankruptcy florida

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger