Online users

Follower

Sunday, January 1, 2012

Sudah check in kat maktab

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah.Dah selamat mendaftar balik kat maktab. Pukul 9 pagi dah sampai. I guess I'm among the earliest. Semangat berkobar kobar nak belajar balik. Eceh. Hahaha. Waktu nak amik kunci, berdebar pasal tak tahu bakal roomate. Once dia selak kertas tu, aku dah nampak nama Wan atas aku. Fuh. Lega. Dari dulu lagi kami roomate. Mungkin kebetulan nama dia atas nama aku. So, dapat sekali. Dapat blok baru. Dulu aku stay bilik yang almari kayu, lantai simen. Sekarang merasa jugak la locker besi dan lantai marmar. Idaman semua student ni. Hahaha. So far, yang aku tahu sama blok dengan aku; Elina, Adawiah, Katty dan Naia. Kema pulak tercampak kat blok lain. Kesian pulak pasal dulu kami se blok. What to do. Huhuhu.

Maaf, shacking. Kamar tidurku. Tiba tiba selimut nala punya kuning.Hahaha.

Hari first kat maktab after two years tak jejak sini. Rasa macam new student. Nak keluar makan kat depan tu pun, minta izin pak guard. Hahahahaha! Lawak gila. Bila ditanya pak guard, dia cakap tak perlu tulis nama unless you want to go to the town. Sedikit demi sedikit memori 2 tahun lepas menerjah kepala otak ni. Ha'ah la. Dulu mana ada tulis nama waktu nak keluar makan kat depan tu. LOL. Pak guard 2 tahun lepas dah banyak tak ada. Kebanyakkannya muka baru. So, memang tak tahu style depa macam mana. So far, ok la. Tak ada la garang sangat.

Kelas start lusa. Esok still ada masa nak hoyeh hoyeh. =P

9 comments:

CECITER AKU KAMU DAN DIA said...

untungla bljar kt maktab ;)

aReLaN said...

mktab mne ni????ooo..krenya lps hbis kt NZ, msuk mktb blk la ye.for how long???

Clive said...

Good ...uck. Haha
Kalau ada hantu,pandai2la lari lol

eDdY said...

kuning sgt tu..haha
nyway..best kan dpt duk asrama balik..
terigt zaman2 belajar dulu..hehe

niezam said...

duk asrama adalah perkara paling best kot. mcm2 perangai org dpt tengok. hikhik.

pija said...

selamat belajar pirah~

marinahunny said...

masuk maktab plak ke? kiranya dh habis la kat NZ tu?

Ateyn Bella said...

akak blok mane? :)

Irfa said...

slmt kembali menjadi pelajar :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger